Keefirisupp

4 portsjonit

Alma keefir 2,5% 1kg 500 g
väike kurk 1
redised mõned
keedetud muna 2
keedetud peeti 3
rohelist sibulat
kirsstomateid
lehtpeterselli
küüslauguküüs 1
maitseks soola, jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Lõika kaks kooritud väiksemat keedupeeti väiksemateks tükkideks ja püreesta koos küüslauguküünega blenderis ühtlaseks massiks. Lisa keefir ja blenderda kuni saad ühtlase segu. Maitsesta supivedelik soola ja pipraga. Aseta segu külmkappi maitsestuma ca 30 minutiks.

 

Samal aja tükelda ülejäänud köögiviljad, maitseroheline ja muna suupärasteks tükkideks ja säti need kaunilt neljale supitaldrikule. Kalla taldrikupõhja supp ja raputa peale seemneid. Serveeri suppi kohe.

 

Võid segada kõik supi koostisosad kokku ja serveerida suppi juba segatult.

 

Triinu Võsu/ My Mum is the best cook ever/ triinuvosu.blogspot.com