Paneeritud suvikõrvitsad värske ruccola ja tomati salatiga

Nisujahu 140 g
Muna 2 tk
Alma vahukoort 175 ml
Valio Kuninga Gouda Pidupäeva juustu 50 g
Suvikõrvitsat 1 tk
Kobartomatit 4 tk
Värsket ruccolat 1 pihutäis
Kappareid 1 spl
Oliiviõli
Soola
Pipart
Murulauku

Valmistamine

Sega omavahel kokku munad, jahu, piim, riivitud juust ja peeneks hakitud murulauk. Maitsesta soola ja pipraga.  Lõika suvekõrvitsast umbes 1  - 1,5 cm paksused viilu. Kasta suvekõrvitsaviilud saadud massis sisse ja prae pannil mõlemalt poolt umbes 3 – 4 minutit. Kui viilud said liiga paksud ning suvekõrvits jääb pisut toores võib asetada paneeritud suvekõrvitsad mõneks minutiks ahju järelküpsema.

 

Salati valmistamiseks lõika tomatist sektorid, puhasta salat ning rebi vajadusel pisut väiksemaks, lisa oliivõli, sool ja pipar ning sega omavahel hästi läbi.

 

Serveeri paneeritud suvekõrvitsad koos tomati ruccola salatiga.