Kohupiimakorp

12 portsjonit

Pärmitaigen

Alma piima 250 dl
Alma Eesti võid 100 g
Suhkrut 0,5 dl
Pärmi 25 g
Nisujahu 500 g

Täidis

Alma Alma maitsestamata kohupiimakreemi 300 g
Suhkrut 1 sl
Vaniljesuhkrut 1 tl
munakollane 1
Konjakit tilk

Valmistamine

Valmista esmalt pärmitaigen. Selleks sega pärm suhkruga ning lisa näpuotsa täis soola. Lisa toa temperatuuril Alma piim ning sulatatud või, millel oled lasknud jahtuda. Lisa jahu ning sõtku tainas valmis. Kata valminud tainas rätikuga  ning leia soe koht, kus tainas kerkida saaks (vähemalt tunnike).
Tee valmis korbi sisu. Selleks võta 300g Alma maitsestamata kohupiimakreemi ning teised sisu komponendid ning sega omavahel ära.
Kui tainas on kerkinud, jaga see 12 väikseks pätsiks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Oota veidi, et pätsikesed kerkiks. Kui nad on seda teinud, võta klaas ning suru selle põhjaga pätsikestele süvendid. Täida süvendid sisuga ning tõmba korbi ääred üle munakollasega. Aseta korbid 200-kraadises ahju 15-20 minutiks.