Vikerforell hapendatud punasekapsa ja chipotle kastmega

Vikerforell:

vikerforelli filee 1
Oliiviõli
Alma Eesti võid 82% 20 g
Meresoola
Pipart

Chipotle kaste:

Alma Muah koorejogurtit maitsestamata 380 g 4 spl
Laimi mahla
Tabascot
Meresoola

Valmistamine

See kalaroog on üks lihtsamaid, kiiremini valmivaid ja maitsvamaid õhtusöögiideesi. Kala valmistamisele kulub kõigest ainult 15 minutit. Selle aja jooksul kui kala praeb suudad valmis teha kastme ja voilaa. Nii lihtne see ongi. 
Lisanditeks olid minul see kord hapendatud punane kapsas, murulauk ja kukeseenetolm. 
Mõnusat katsetamist!

Kõigepealt valmista chipotle kaste, selleks maitsesta jogurt laimimahla, tabasco ja soolaga. Teravus ei tohiks olla liiga terav aga parajalt.

Kala jaoks kuumuta pann, lisa oliiviõli, pane kala nahk all pool pannile. Seejärel lisa või, maitsesta soolaga ja lase küpseda peaaegu valmimiseni. Lõpus keera korra kala ümber ja serveeri taldrikule.
Serveeri kala chipotle kastme, hapendatud kapsa, murulaugu ja kukeseenetolmuga.
Head isu!

Kristian Neemela: http://kristiankokkab.blogspot.fi/2018/05/vikerforell-hapendatud-punasekapsa-ja.html