Vaarika-mustsõstra jogurtikoogid

Alma vaarika-mustsõstrajogurtit 315 g
pulber želatiini 6 g
valget šokolaadi 200 g
Valio Viola laktoosivaba toorjuustu 400 g

Šokolaadiglasuur:

tumedat šokolaadi 100 g
kookoseõli 2 spl

Valmistamine

Kõigepealt paisuta želatiin 32 g külma veega, umbes 5 minutit. Seejärel soojenda želatiini kuni see muutub vedelaks. Sulata vesivannil valge šokolaad ja lase veidike jahtuda. Sega šokolaadi hulka toorjuust, jätka segamist kuni tekib ühtlane mass. Järgmisena sega omavahel jogurt ja želatiin ühtlaseks massiks ning lisa see toorjuustu-šokolaadimassi hulka. Sega kuni saad ühtlase kreemi.

Täida väikesed silikonist koogivormid äsja valmistatud kreemiga ja sügavkülmuta. Kui on koogid külmunud eemalda need vormidest ja hoiusta sügavkülmas kuni valmistad šokolaadiglasuuri.
Šokolaadiglasuuri valmistamiseks sulata vesivannil šokolaad ja lisa sellele juurde 2 spl kookoseõli, sega ühtlaseks läikivaks massiks ning vala see kruusi.
Lükka minikook terava pulga otsa ja kasta see šokolaadi sisse ning lase üleliigsel šokolaadil topsi tagasi voolata. Aseta šokolaadikoogid küpsetuspaberiga kaetud säilitusnõudesse ja hoiusta neid külmkapis.

http://kristiankokkab.blogspot.fi/2018/02/vaarika-mustsostra-jogurtikoogid.html