Mündine toorjuustu-valgešokolaadi kreem
4 portsjonit
Valge šokolaad | 160g |
Alma maitsestamata kreeka jogurt | 100g |
Alma vahukoor 35% | 0,1l |
Alma maitsestamata kohupiimakreem | 80g |
Suhkur | 1tl |
Piparmünt |
Kate
Kivideta kirsid | 25tk |
Vana Tallinn |
Valmistamine
1. Sulata šokolaad vesivannil.
2. Vahusta vahukoor ja maitsesta suhkruga.
3. Haki peeneks mündilehed, sega jogurti ning kohupiimapastaga.
4. Seejärel sega kokku veidi jahtunud šokolaad ja mündine jogurt.
5. Lisa segusse ka vahustatud vahukoor ning sega ettevaatlikult kokku.
6. Pane külmikusse tahenema, seejärel magustoidupokaalidesse.
7. Kuumuta pann, pane sinna kirsid ja kuumuta veidi.
8. Vala pannile Vana Tallinn ja süüta põlema.
9. Flambeeritud kirsid pane pokaalis oleva magustoidu ühte serva, teine serv kaunista värske mündilehega, serveeri kohe!