"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga
8 portsjonit
tumedat šokolaadi (sulatatud) | 150g |
soolakõrsikuid | 150g |
Kreem
Alma metsmaasika kohupiimakreemi | 200g |
Valio Viola sulatatud juustu | 6sl |
suhkrut | 1-2sl |
Kaunistuseks
šokolaadimune |
Valmistamine
Pesade valmistamiseks murra kõrsikud tükkideks ja sega sulatatud šokolaadiga, saadud massist vormi muffini vormide sisse korvikesed ehk "pesad" ja aseta 45 minutiks külmkappi.
Kreemi jaoks mikserda kokku kohupiim, suhkur ja toasoe Valio Viola sulajuust. Võta korvikesed muffinivormist välja, täida kreemiga ja kaunista meelepäraselt ning serveeri.
Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi