Kirsi-panna cotta vaht

Kirsi-panna cotta vaht:

Alma Muah koorejogurtit kirsi-panna cotta maitselist 300g
želatiinipulbrit + külma vett 4g + 24g
naturaalset kirsimahla + suhkrut 75g + 15g
munavalget 30g

Küpsisekreem:

valget šokolaadi 80g
Valio Viola toorjuustu 200g
digestive küpsiseid 90g

Kirsikaste:

Värskelt pressitud kirsimahla
Suhkrut

Serveerimiseks:

Alma naturaalset kreeka jogrutit

Valmistamine

Kõigepealt valmista kirsi-panna cotta vaht. Selleks paisuta želatiin veega. Sõelu kirsi-panna cotta jogurt läbi tiheda sõela. Sulata paisutatud želatiin. Vala see jogurti hulka ja sega ühtlaseks massiks. Sega juurde maitsestatud kirsimahl. Vala saadud segu sifoonpudelisse ja lisa juurde ka toores munavalge. Keera sifoonpudel kinni ja loksuta kõvasti. Lae sifoonpudelid kahe N2o ballooniga ja raputa kõvasti ning pane külmkappi kuni kasutamiseni.

Küpsisekreemi valmistamiseks sulata šokolaad. Sega sulatatud šokolaadi hulka toorjuust ning küpsisepuru. Jahuta saadud kreem ja pane pritskotti.

Kirsikastme jaoks puhasta kirsid kividest ja pressi neist mahl. Maitsesta suhkruga.

Serveeri dessert.