Kihiline glögi- jogurtitarretis

8 portsjonit

I kiht

Alma vahukoort 3dl
suhkrut 2sl
Alma Muah! koorejogurtit mandariini-kaneeliküpsise 380g
Alma piima 3sl
želatiini 3 lehte

II kiht

alkoholivaba glögi 8dl
želatiini 6 lehte

Valmistamine

Vahusta vahukoor suhkruga, sega juurde jogurt. Paisuta želatiinilehed külmas vees, pigista kuivaks ning lahusta kuumas piimas. Lisa želatiin segades jogurtisegule ja vala segu võrdselt kaheksasse magustoidu klaasi. Aseta umbes tunniks külma. Segu peab olema tarretunud enne, kui järgmise kihi peale valate.
Teise kihi jaoks kuumuta glögi keemiseni. Paisuta želatiinilehed külmas vees ja lahusta kuumas glögis. Lase segul maha jahtuda ja vala siis esimese kihi peale. Kuumalt ei tohi valada! Lase vähemalt 2 tundi külmas tarretuda.


Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi