Singi-juustu kringel

pärmi 25g
jahu 8dl
Alma Eesti võid 82% 50g
Alma piima 2,5dl
Forte riivjuustu 300g
sinki 300g
suhkrut 1spl
soola 1tl
määrimiseks võid

Valmistamine

Sega pärm suhkruga, vala juurde toasoe piim ja sool. Lisa vaikselt jahu ja sõtku kuni taigen hakkab kausi küljest lahti tulema. Nüüd lisa 50g pehmet Alma võid ja sõtku taignast pallike. Pane taigen umbes 1h sooja kohta seisma.
 

Tee laud jahuseks ja rulli taigen taignarulliga laiali. Määri taigen pealt võiga kokku ja puista peale singitükid ja riivitud Forte juust. Rulli taigen toruks kokku. Edasi tee nagu fantaasia lubab kas nii nagu päris kringlit, et lõikad taigna kolmeks ja teed palmiku või lõika sälgud sisse. Küpseta kringlit 200 kraadi juures 25 minutit.