Õhulised juustukoogid vanilje ja metsmaasikatega

8 portsjonit

Alma vahukoort 3dl
suhkrut 3sl
vanilliekstrakti 1tl
Valio Viola laktoosivaba toorjuust vanilliga 200g
želatiini 4 lehte
Alma piima 4sl
digestive küpsist 8tk
peotäis metsmaasikaid

Valmistamine

Vahusta vahukoor suhkruga, lisa vahustades vanilliekstrakt ja toasoe toorjuust. Paisuta želatiinilehed külmas vees, pigista kuivaks ja lahusta kuumas piimas. Lisa toorjuustusegule želatiin ja sega korralikult läbi. Võta silikoonist muffinivormid või mõned muud väikesed koogivormid. Täida iga vorm kolmandiku ulatuses kreemiga, pane täidisele lusikatäis metsmaasikaid ning täida vorm ääreni kreemiga. Suru iga koogikese peale küpsis ja aseta koogikesed 3 tunniks kuni üleöö külma. Serveeri kooki soovi korral metsmaasikatega ja/ või martsipanist kaunistustega.

 

Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi