Kuusevõrsetort vaarikatega
Diagestive küpsiseid | 250g |
Alma Eesti võid | 120g |
Täidis
Alma maitsestamata kohupiimakreemi | 300g |
valget šokolaadi | 300g |
Alma vahukoort | 500g |
kuusevõrsejahu | 5spl |
želatiini | 4tl |
sidrunimahla | 4sl |
külmutatud vaarikaid pudistatult | 2dl |
külmutatud vaarikaid tervelt | 2dl |
Valmistamine
Põhi:
Purusta küpsised ülipeeneks ning sega sulavõiga. Vooderda 26cm läbimõõduga koogivorm toidukile või küpsetuspaberiga. Suru küpsise-võisegu vormi põhja. Aseta vorm külma.
Täidis:
Paisuta želatiin sidrunimahlas.Sulata. Sulata šokolaad vesivannil. Sega juurde toasoe kohupiimakreem, kuusevõrsejahu ning vahustatud koor. Viimasena lisa nii purustatud kui terved vaarikad. Vala segu vormi ning aseta vähemalt neljaks tunniks külma.
Autor: Liisi Pogosjan