Kodujuustupallid Gran Regale juustupaneeringus sinihallitusjuustuse dipikastmega

Kodujuustupallid

Alma kodujuustu hapukoorega 380 g
muna (1 taignasse, 1 paneeringu jaoks) 2
jahu 100 g
soola näpuotsatäis
hakitud rohelist lehtpeterselli
küpsetamiseks toiduõli
Gran Regale riivjuustu 75 g
riivsaia 75 g

Sinihallitusjuustu dipikaste

Alma hapukoort 20% 250 g
Valio Aura riivitud sinihallitusjuustu 100 g
hakitud lehtpeterselli

Valmistamine

Sega muna, kodujuust, jahu, sool ja hakitud petersell taignaks. Paneeringu jaoks sega omavahel riivsai ja riivitud juust. Klopi lahti paneeringu jaoks mõeldud muna 2 spl veega. Vormi taignast ühesugused ümmargused pallid ja veereta neid jahus, munasegus ning riivsaia-juustusegus. Küpseta fritüüris 190 C juures kuni pallid on ilusad kuldpruunid.

Dipikastme jaoks sega hapukoor, Aura juust ja petersell.

Serveeri kodujuustupalle soojalt koos dipikastmega. Kodujuustupallid sobivad imehästi ka pohlamoosiga.

 

Retsepti autor:

Triinu Võsu

My Mum is the best Cook ever

triinuvosu.blogspot.com