Kodujuustupallid Gran Regale juustupaneeringus sinihallitusjuustuse dipikastmega
Alma kodujuustu hapukoorega | 380 g |
muna (1 taignasse, 1 paneeringu jaoks) | 2 |
jahu | 100 g |
soola | näpuotsatäis |
hakitud rohelist lehtpeterselli | |
küpsetamiseks toiduõli | |
Gran Regale riivjuustu | 75 g |
riivsaia | 75 g |
Sinihallitusjuustu dipikaste
Alma hapukoort 20% | 250 g |
Valio Aura riivitud sinihallitusjuustu | 100 g |
hakitud lehtpeterselli |
Valmistamine
Sega muna, kodujuust, jahu, sool ja hakitud petersell taignaks. Paneeringu jaoks sega omavahel riivsai ja riivitud juust. Klopi lahti paneeringu jaoks mõeldud muna 2 spl veega. Vormi taignast ühesugused ümmargused pallid ja veereta neid jahus, munasegus ning riivsaia-juustusegus. Küpseta fritüüris 190 C juures kuni pallid on ilusad kuldpruunid.
Dipikastme jaoks sega hapukoor, Aura juust ja petersell.
Serveeri kodujuustupalle soojalt koos dipikastmega. Kodujuustupallid sobivad imehästi ka pohlamoosiga.
Retsepti autor:
Triinu Võsu
My Mum is the best Cook ever
triinuvosu.blogspot.com