Kirju Koer

marmelaadikomme 165g
kuivatatud jõhvikaid 50g
digestive küpsiseid (magustamata) 200g
Alma puding šokolaadi-metsapähkli maitseline 85g
Alma Eesti või 82% 100g
tumedat, magustamata kakaod 3spl

Valmistamine

Tükelda küpsised noaga väiksemateks tükkideks, pane suuremasse kaussi, kus on hiljem komponente mugav segada. Sulata või ja tõsta kõrvale veidi jahtuma. Tükelda marmelaadi kommid ja ka jõhvikad väiksemateks tükkideks, lisa küpsistele. Sega läbi. Lisa või, sega veelkord läbi ning seejärel lisa kakao ja puding.

Kuna puding ja marmelaadi kommid ise on väga magusad, siis eraldi suhkrut siia lisatud ei ole. Sega läbi. Võta tugevam toidukile või foolium, et küpsise tükid neisse auku ei teeks, võid panna kahekordselt. Aseta mass kilele/fooliumile ja rulli seejärel peenemaks. Nüüd pane külmkappi ootele, see on vist selle maiustuse juures kõige raskem osa, ootamine.

Lase mõned tunnid seista ja lõika siis suupärased tükid. Kaob nagu niuhti taldrikutelt!

Retsepti autor: Marjaana Vaher